DESPRE NOI

Povestea începe în 1995, când KREMLIN (Franța) - important producător de pistoale de vopsit și instalații si echipamente de vopsit clasic sau electrostatic - ne-a incredințat misiunea de a convinge industria românească de calitatea și beneficiul economic al soluțiilor sale.

Povestea a continuat, fără întreruperi și fără pași greșiți. În 2003 am preluat și importul și distribuția instalațiilor REXON - companie vizionară și inventivă - care produce instalații de vopsit dintre cele mai performante.

Gama noastră s-a îmbogățit pe parcurs cu material filtrant, piese de schimb (asigurarea service-ului în garanție și post-garanție este una dintre grijile noastre - pentru a nu fi și a dumneavoastră!), cabine de vopsit și alte articole care fac viața mai ușoară celor care vopsesc, pulverizează, lipesc sau etanșeizează.

Vorbim aceeași limbă cu cei care activează în industria lemnului, industria prelucrătoare de metal, pielărie (vopsirea pieilor prelucrate se face eficient și cu costuri reduse cu ajutorul pistoalelor de vopsit), ceramică (pulverizarea suspensiei de emailare), mase plastice și sticlărie - VORBIM LIMBA SPECIALIȘTILOR ÎN SOLUȚII PERFORMANTE DE VOPSIT.

Poate de aceea numărăm peste 1000 de clienți care sunt mulțumiți de soluțiile oferite.

 

Numele dumneavoastră
Adresa dvs. de email
Subiectul mesajului dvs.
Mesajul pe care doriți să ni-l trimiteți